Een vaartocht in Friesland is de perfecte manier om je fietstocht, een strandwandeling of goede maaltijd met vrienden te combineren. Tijdens je uitje heerlijk tot rust komen en genieten van de serene wateren. Vanuit je eigen boot heb je uitkijk op de prachtige zee, meren en rivieren. Vaar langs gezellige dorpjes of dobber heerlijk over het Lauwersmeer. De keuze is aan jou! Als bootverhuur in Friesland vertellen we je graag meer over alle avontuurlijke mogelijkheden.

Laat je verbluffen door de cultuur

Ben je een ware cultuurliefhebber? Friesland is het paradijs bij uitstek als het gaat om historie en civilisatie. In het prachtige Openluchtmuseum tref je genoeg oude gebouwen en herinneringen die hieraan vastgebonden zijn. Ga je samen met de kids op pad? Er zijn er in Friesland genoeg musea die je samen met je kinderen kunt bezoeken. Denk hierbij aan het Molenmuseum in Workum of het Poppenhuizenmuseum in Leeuwarden. De lijst is eindeloos! 

Ga na het varen erop uit!

Wordt het tijd voor wat entertainment? Waarom niet samen met je familie naar een musical? Als je in Leeuwarden bent, kun je naar het ijstheater, waar je de musical “De Tocht” kunt bekijken. Dit gaat over vijf jongens die ooit bevriend waren met elkaar, maar door een ruzie uit elkaar gingen. Toen ze nog bevriend waren met elkaar hadden ze beloofd om samen te schaatsen tijdens de Elfstedentocht. Een ontroerend mooi verhaal en geweldige ervaring voor de hele familie!

Advies van bootverhuur Friesland: kom tot rust aan de prachtige stranden

Iedereen houdt ervan om te ontspannen in of aan het water. Neem daarom de mogelijkheid om een pauze te nemen van het varen. Er zijn vele jachthavens waar je kunt stoppen voor een heerlijke maaltijd of gezellige gezinsactiviteiten. Zo kunnen je kinderen hun tijd spenderen in een speeltuin, kinderboerderij of zwembad. Terwijl jij wat tijd overhoudt voor een goed boek. Ben je benieuwd waar deze jachthavens liggen? Twijfel dan niet om dit na te vragen bij jouw bootverhuur in Friesland!